Commitment is the key for true change
     

Leef jij het leven wat je werkelijk wil?


Ja ik nu wel!!

Na jaren in verschillende banen gezeten te hebben waar ik het niet kon vinden ben ik zo'n 10 jaar geleden begonnen met bewuste keuzes te maken. Ook ik heb keuzes gemaakt waarvan ik later dacht ......... mwwwhhh dit was het toch niet, maar weet je, ik had er wel weer van geleerd:). Yoga is als een rode draad altijd door mijn leven blijven lopen.  

En z'n 10  jaar geleden heb ik de juiste vorm van yoga gevonden die bij mij past.  Een die je op een snellere manier bewust maakt en die veel variatie biedt. Want dat is wel waar ik blij van word, afwisseling in mijn leven, in mijn lessen en trainingen. 

Naast de opleidingen en zelfstudie bleef ik mij ontwikkelen en dat doe ik nog steeds. Want weet je ...... dat is waar het leven over gaat WIE BEN JIJ!!!! en wat doe je hier? Daar ben ik achter gekomen en dat voelt heel fijn een soort van thuis komen. Landen in een heel zacht bed en hele zachte dekens:) Dat wil ik jou ook laten ervaren want dat is mijn taak hier JOU BEWUST MAKEN.


Liefs Djezz

Als je wilt weten waarom ik doe wat ik doe, ga dan ff lekker zitten en luister naar mijn verhaal.....Djezzebelle.com © 2019 All rights reserved