Commitment is the key for true change
     

 

Ervaringen

Anne

Tussen de kleurrijke bloemen met op de achtergrond het geluid van de stromende beek en talloze vogels heb ik kennis gemaakt met Kundalini yoga. Djezzebelle gaf een les waarin activatie en ontspanning mooi werden afgewisseld. Ook stemde zij de volgende les af op de individuele deelnemer wat maakte dat ik mij gezien voelde. Fijne les!

Baukelien

Mijn ervaringen met Djezzebelle komen allen neer op bewustzijnservaringen in de ruimte van ons Zijn. Bewustzijn van jezelf als: wat voel ik, wat doe ik, wat denk ik, wat zeg ik. De Kundalini yoga van Djezzebelle laat je letterlijk en figuurlijk bewegen, dat wat vast zat gaat stromen. Het is aan jouzelf hoe je daarmee te verhoudingen. 
Iedereen wandelt zijn eigen levenspad. Ik heb het fijn gevonden dat mijn pad dat van Djezzebelle even gekruist heeft. Beide nemen we van onze ontmoetingen mee wat we kunnen gebruiken. Dat gaat mee 'in de rugzak'. Dat wat we niet kunnen gebruiken of nog niet kunnen dragen laten we achter. Stap voor stap verder op pad.

Zonne

's ochtends tussen 7 en 8 begonnen we. Kundalini yoga met Djezzebelle in de tuin van Salama Ayurveda in het Atlasgebergte van Marokko. Met verschillende oefeningen en meditaties warmen we op tegelijk met het opkomen van de zon. Een goed begin van de dag en een ervaring op niet te vergeten. Sat Nam.

 Isa

Ik vond de workshop van vandaag geweldig. Na een klein voorproefje bij de Fit for Free les wilde ik graag meer weten over Kundalini yoga. Deze workshop zorgde voor een achtbaan van emoties en gevoelens, zoals tintelingen. Na afloop was ik helemaal “zen” en kalm. Daarnaast heb ik door de bijkomende theorie ook een stukje bewustzijn gekregen over conflicten en de actie-reactie tussen mensen die hierbij hoort.Omdat ik naast de inhoud van de workshop en het uiteindelijk resultaat ook de manier van het leiden van de workshop door Djezzebelle erg prettig vind, zou ik graag nog mee willen doen aan andere workshops. Heel erg bedankt voor deze mooie en verhelderende ochtend/middag, Djezzebelle!

 Marjan

Dank voor de kennismaking met Kundalini yoga. Bijzonder om te ervaren hoe je met intensieve oefeningen in combinatie met je ademhaling je eigen krachtcentrum kan aanboren. Door mijn werk zit ik altijd teveel in hoofd. Het lukt niet altijd om de rust te vinden in mijn hoofd. Het effect van zaterdag was dat ik in de avond en nacht wel rust in mijn hoofd had. Voor mij is zaterdag een mooie introductie geweest en heeft mij alleen maar meer nieuwsgierig gemaakt.

Marcel

Zaterdag 10 november heb ik de workshop Kundalini Yoga van Djezzebelle gevolgd.Op een heel vriendelijke en relaxte wijze heeft ze de workshop gegeven, een workshop waarbij ik me heel goed kon ontspannen en het gevoel voor tijd geheel kwijtraakte.Vooral de ademhalings- en ontspanningsoefeningen zijn mij heel erg goed bevallen. Nooit gedacht dat ik zo enthousiast voor Yoga zou worden, ik kom zeker terug. Djezzebelle, top, bedankt!

 Sonja

Was heel mooi en fijn .Geef je kracht en ontspanning. Kom zeker terug.


Djezzebelle.com © 2019 All rights reserved