Commitment is the key for true change
     

Ervaringen


Bas 
 

Shanon

'You are very powerful, 

provided you know how powerful you are'. 

- Yogi Bhadjan
InezLinda

De training vind ik heel bijzonder. Er wordt een spiegel voorgehouden, waardoor je gedwongen wordt anders naar jezelf te gaan kijken. Waar ik al lang last van had is binnen 4 weken verdwenen. Mijn zelfvertrouwen is tot de hemel gegroeid, en dat voelt lekker.Ik zeg nu nee als ik iets niet wil. Ik kies voor mezelf als dat nodig is en als ik dat wil. Ieder mens is de moeite waard, en fouten maken mag!Dat leer je op deze training. Ga aan de slag met dit mooie mens. Je komt er sterker en mooier uit.

Marloes

Ik heb de training als fijn ervaren. Er was een goede en vertrouwde sfeer. De link tussen gevoel en fysiek bewegen was verhelderend en geeft me weer inspiratie om met mezelf aan de slag te gaan.Complimenten aan Djezzebelle, topper!

Astrid

Ik heb een training gehad bij Djezz omdat ik een paar jaar geleden een burn-out heb gehad. Ik wist niet van tevoren wat ik daar precies van moest verwachten. Ik wist alleen dat het een mentaal en fysieke coaching was.Ik heb een training gehad en vond het moeilijk om mij open te stellen.Ik moest m’n emotie uiten op een boksbal, ik heb mij niet helemaal kunnen uiten, maar dat komt omdat het voor de eerste keer was dat ik op zo’n manier mijn emotie mocht laten zien.Voor de rest van de training heeft Djezz vragen gesteld en een oefening gedaan waar ik bewust met mijn burn-out geconfronteerd werd en hoe ik daar mentaal mee om kan gaan.Ik heb een goeie training gekregen van Djezz en ik vind haar ook de juiste persoon ervoor om zo’n training te geven. Ze is een positief mens en ze is op een gezonde manier en heel bewust met haar leven bezig. Bedankt Djezzebelle voor deze ervaring.


Djezzebelle.com © 2019 All rights reserved