Commitment is the key for true change
     

Inhale life exhale bulshit....


Helderheid krijgen over hoe het in je bovenkamer werkt en hoe je bepaald gedrag kunt veranderen. Je lijf en hoofd weer in verbinding met elkaar krijgen. Ik leer je een krachtige methode die mentale coaching combineert met yoga  In een korte periode breng je zo je leven weer in een positieve opwaartse spiraal. 


 Coaching met behulp van Kundalini yoga 

Het programma is op basis van 3 / 6  /12 mnd. Waarom zo lang hoor ik je denken:)...... Dat heeft met commitment te maken. Het is belangrijk dat je dat aangaat met jezelf. Als je wat wilt veranderen is daar een bepaalde  tijd voor nodig. Het heeft namelijk  ook lange tijd gehad om in jouw systeem te nestellen. 

Het begint bij 30 dagen, dan kan het zaadje groeien. Daarna heeft het zaadje wel water en voeding nodig om te te blijven leven, nog een 30 dagen. Daarna maakt het een solide basis, weer 30 dagen. En zo verder tot 6 maanden. Om er zeker van te zijn dat je niet terug valt in oud gedrag. Maar daar ben je natuurlijk vrij in om dat zelf te beslissen.

Sessies zijn op maat dit is een standaard voorbeeld.

  • 1x pm 1,5 uur sessie live
  • 1x 45 min pm skype ondersteuning
  • Bij vragen altijd 7 dag pw bereikbaar via mail
  • WhatsApp/ tel onder werktijd bereikbaar


Twijfel je of zou je de 3 of 6 mnd anders zou willen inrichten? Er zijn altijd mogelijkheden. Je mag mij altijd bellen hoe we het voor jou passend kunnen maken. Wil jij meer informatie neem dan contact op via: info.djezzebelle@gmail.com


Mijn specialisme

 Is gericht op mannen & vrouwen die een bijzondere relatie met eten hebben of die hun eetgewoontes willen veranderen. Door mijn eigen ervaring met problematiek omtrent voeding, bewegen,  uiterlijke vertoning en gevangen zitten in mijn hoofd. Heb ik me door opleidingen en ook zelfstudie zodanig ontwikkeld dat ik mensen op verschillende manieren kan begeleiden. Zowel individueel als in groepsverband. Deze kennis pas ik toe in mijn trainingen om het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van mannen en vrouwen te vergroten. Met deze kennis kan ik mensen ook leren om te gaan met tegenslagen, focus te creëren, bewust te worden van wat voeding met je doet, doelen te stellen / behalen en een positieve uitstraling te creëren. 
Djezzebelle.com © 2019 All rights reserved